WSP

Disclaimer

Teksten

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de WSP.

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. WSP is in zijn geheel niet aansprakelijkheid voor eventuele typefouten of onjuistheden die op deze website zijn vermeld. Bepaalde verwijzingen op deze site voeren naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. De WSP draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Website en foto’s

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Pieter Booij. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pieter Booij – PBdesign

WSP

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons verkiezingsprogramma of wil je in contact komen met ons dan horen wij dit graag. U kunt telefonisch contact op nemen met:

Tineke Booij: 0294 – 414 575
Lars Boom: 0294 – 410 735

Of stuur een e-mail via de de onderstaande knop.