Header_Vecht1b

Het Verkiezingsprogramma 2014

 

wsp_verkiezingsposter400pxBeste mede-Weespers,

Hierbij presenteren wij jullie het verkiezingsprogramma van de Weesper Stads Partij.

De WSP is opgericht door mensen die hart hebben voor Weesp en haar inwoners met als slogan: Ondernemend voor Weesp! Sindsdien werken er binnen de WSP mensen die wars zijn van vriendjes-politiek, verborgen agenda’s en oeverloos geklets.
Mensen die er niet voor zichzelf zitten of voor het behoud van hun eigen baan. Wij zijn een partij die door te luisteren naar mede-Weespers en deskundigen voor-stellen maakt richting het Gemeentebestuur en daar dan ook voor gaat.

Zoals gezegd, de WSP is ondernemend voor Weesp en daarmee de Weespers. Dus niet de regeltjes voorop stellen maar jullie: de bewoners van Weesp en onze mooie stad.
Dit hebben wij de afgelopen jaren al laten zien. In deze periode hebben wij geprobeerd de Weesper Raad beter te laten samenwerken; met wisselend resultaat. Het gaat nu beter en daarom is het de hoogste tijd om de Weesper beter te betrekken bij de besluitvorming door bijvoorbeeld referenda, informatie-avonden en burgerinitiatieven te organiseren.

Naast een partij van luisteraars zijn wij een partij van doeners. Daarom vinden jullie in ons partijprogramma concrete voorstellen over zaken die we met jullie willen uitwerken en realiseren: zaken die jullie raken!

Download ons verkiezingsprogramma als PDF.

 

Graag uw reactie!

Wilt u reageren op ons verkiezingsprogramma? Heel graag.

Dat kan via e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch met: Tineke Booij:       0294 - 414 575
Ad van Gemert:   0294 - 413 266 

Laat uw steun zien aan de WSP en help mee in onze campagne.

Download onze verkiezingsposter en hang deze voor het raam.
Met uw steun kunnen wij mensen overtuigen dat de WSP de beste keus is voor Weesp.

Want kies WSP als Weesp je lief is!

Download binnenkort onze de verkiezingsposter!

Logo_PB_WEBSITE_v6