wsp header 2018

 

De Weesper Stads Partij

 

In 2006 is de WSP opgericht door mensen die hart hebben voor Weesp en haar inwoners met als slogan: Weespers voor Weespers. Sindsdien werken er binnen de WSP mensen die wars zijn van vriendjes-politiek, verborgen agenda’s en oeverloos geklets.
Mensen die er niet voor zichzelf zitten of voor het behoud van hun eigen baan. Wij zijn een partij die door te luisteren naar mede-Weespers en deskundigen, voorstellen maakt richting het Gemeentebestuur en daar dan ook voor gaat.

De WSP is er voor de Weespers. Dus… niet de regeltjes voorop stellen maar jullie: de bewoners van Weesp. Dit hebben wij u al laten zien. In deze periode hebben wij geprobeerd de Weesper Raad beter te laten samenwerken; met wisselend resultaat. Het gaat nu beter en daarom is het de hoogste tijd om de Weesper beter te betrekken bij de besluitvorming door bijvoorbeeld referenda, informatie-avonden en burgerinitiatieven te organiseren.

Naast een partij van luisteraars zijn wij een partij van doeners. Daarom vinden jullie in ons partijprogramma concrete voorstellen over zaken die we met jullie willen uitwerken en realiseren: zaken die jullie raken!

Logo_PB_WEBSITE_v6